0
0

Latona Blanket® Verzwaringsdeken kind - 100 x 150cm

Productomschrijving
Verzwaringsdeken kind – 100 x 150cm Dit verzwaringsdeken is voornamelijk bedoeld voor kinderen. Kinderen met een hoge prikkelbaarheid zijn gebaat bij Deep Pressure Stimulation. Daar vallen kinderen met autisme en ADHD zeker onder, echter is het deken ook zeer geschikt voor kinderen met een verminderde slaapkwaliteit. Het gevoel van geborgenheid...

Verzwaringsdeken kind – 100 x 150cm

Dit verzwaringsdeken is voornamelijk bedoeld voor kinderen. Kinderen met een hoge prikkelbaarheid zijn gebaat bij Deep Pressure Stimulation. Daar vallen kinderen met autisme en ADHD zeker onder, echter is het deken ook zeer geschikt voor kinderen met een verminderde slaapkwaliteit.

Het gevoel van geborgenheid, in combinatie met de hoogwaardige vulling van glaszand, zorgt ervoor dat het zenuwstelsel ontspant en de ademhaling rustiger wordt. Ook stimuleert dit gevoel van geborgenheid de aanmaak van serotonine, melatonine en endorfine. Hierdoor voelt het kind zich meer ontspannen, meer gelukkig en vermindert de stress.

Verschillende modellen en gewichten

Het verzwaringsdeken kind wordt geleverd in verschillende designs en in verschillende gewichten. Het design van het dekbedovertrek is bij kinderen belangrijk om zich nog comfortabeler te voelen onder de dekens.

Om het juiste gewicht voor het verzwaringsdeken te kiezen, is er de vuistregel om een deken te pakken met 10% van het lichaamsgewicht. Weegt het kind 42kg, dan is het verzwaringsdeken van 4kg het meest geschikt.

Productspecificaties

Artikelnummer
LB0045
SKU
LB0045
EAN
8720876612276
Afmeting
100 x 150cm

Recent bekeken

Latona Blanket® Verzwaringsdeken kind - 100 x 150cm
Latona Blanket®Verzwaringsdeken kind - 100 x 150cm

*Wij adviseren een verzwaringsdeke...

*Wij adviseren een verz...

Deliverytime

€19,95 Incl. btw